Desert gogosi cu finetti

de Rahela Velicu in Dulciuri, 14 Oct 2017 | 3564 vizualizari

 

Mici, dar foarte delicioase!

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 200 g iaurt simplu
  • 150 g faina
  • 3 linguri cu zahar
  • 1 plic de zahar cu scortisoara sau 1/2 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita praf de copt
  • finetti
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert gogosi cu finetti:

Batem oul cu zaharul si zaharul cu scortisoara. Eu am avut un plic de zahar amestecat cu scortisoara, dar daca nu aveti, puteti pune scortisoara dupa gust. Adaugam si iaurtul si amestecam bine.

Adaugam  faina si praful de copt.

Punem ulei la incins, dar la foc mic si punem gogosele cu lingura cand uleiul este incins. Lasam focul mic, in caz contrar gogoselele raman nefacute la jumatate. 

Scoatem gogoselele pe un  servet de bucatarie. 

TIPS-URI

1

Se pot presara cu zahar pudra.

2

Faceti compozitie dubla, sunt delicioase!

3

Neaparat focul mic la prajit, altfel raman nefacute la jumatate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert gogosi cu finetti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rahela Velicu 1

16.10.2017, 12:57

Rocsi 1

17.10.2017, 21:41

Daca te apuci si mananci gogosi din astea, nu iti vine sa le mai lasi pana nu le termini pe toate, asa bune sunt!

Rahela Velicu 1

17.10.2017, 22:46

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert cremsnit cu foietaj de casa si aroma intensa de cocos